ევროლაკ გრინ / EVROLAC GREEN

ნატურალური  რძის  შემცვლელი


ტიპიური ანალიზი

დამატებული ვიტამინები1კგ. ნრშ/ში

ცილა 20

ვიტამინი A -50000 ს.ე

ცხიმი 20

ვიტამინი D3 – 5000 ს.ე

ტენი 5

ვიტამინი B1 -5 მგ.

უჯრედანა 0,05

ვიტამინი B2 -4 მგ.

ნაცარი 9

ვიტამინი B3 -15მგ.

ლაქტოზა 42

ვიტამინი B6 -2 მგ.

Ca კალციუმი 1,5

ვიტამინი B12 -0,05 მგ.

P/ფოსფორი 0,6

ვიტამინი C – 100 მგ.

ლიზინი1,7

ვიტამინი E -100 მგ.

 

ვიტამინი K3 – 1,6 მგ.

 

 

               გამოყენების ინსტრუქცია


ევროლაკ გრინს უწყვეტად ემატება 45-50 გრადუსიანი სუფთა წყალი, სანამ  არ მიიღება ერთგვაროვანი სითხე ტემტერატურით 40. მირებული ნარევი გამოიყენება მომზადებისთანავე.


პროპორცია: 1კგ ევროლაკ გრინ გავხსნათ 8-10ლ წყალში ან 0,125გრ. 1ლ წყალში.

 


კვების გრაფიკი



ასაკი

ხსენი ან რძე

1 დღე

4-6 - ჯერ 0,5-1,0 ლიტრი ხსენი

2 დღე

3-4 - ჯერ 1,0-1,5 ლიტრი ხსენი

3-7დღე

2 -ჯერ 1,0-2,0 ლიტრი

3-7/3-8 დღე

2-ჯერ 1,0-2,5 ლიტრი

3-7/3-9 დღე

2-ჯერ 2,5-3,0 ლიტრი

3-7/3-10 დღე

2-ჯერ 2,5-3,0 ლიტრი

3-7/3-11 დღე

2-ჯერ 2,0-2,5 ლიტრი

3-7/3-12 დღე

1-ჯერ 1,0-1,5 ლიტრი

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ევროლაკ გრინის უპირატესობები: რძის ინგრედიენტების მაღალი შემცველობა, ადვილად მოსანელებელი, კარგად ათვისებადი.


მწარმოებელი ქვეყანა: ჰოლანდია.

 

ბრენდი: Schils.


დამზადების თარიღი: იხილეთ შეფუთვაზე.


შენახვის ვადა: 12 თვე დამზადებიდან.


დისტრიბუტორი საქართველოში:
შ..ს "კორონი".


თბილისი 0151, საქართველო ს/კ 206, იუმაშევის 8.

 

ტელ:.+995 (32) 2407794